A formaruha célja

Miért fontos a vállalati formaruházat?

Egyre több cég ismeri fel napjainkban, hogy a vállalati ruházat nem luxus, hanem alapkövetelmény, a sikerhez vezető út egyik legfontosabb eleme. Az egyedi és egységes formaruházat célja, hogy az arculati leírásokhoz alkalmazkodva, hűen tükrözze a vállalat értékeit, helyesen pozícionálja magát a közönsége felé.

Az egységes formaruházat kiváló eszköz arra, hogy az első benyomás soha vissza nem térő percepcióját pozitívan használhassák fel a cégek, a munkatársaik megjelenésén keresztül. Fontos azonban az is, hogy a design ne legyen öncélú. A ruházat viselőjének komfortosan kell éreznie magát ahhoz, hogy a menedzsment által elvárt pozitívumokat, a ruha viselésén keresztül közvetíteni tudja.

A Unique Uniforms csapata segít abban, hogy a legmegfelelőbb, stílusos formaruházatot kialakítsa – megtervezze és le is gyártsa – a partnerei számára. Az egyedi arculati elemek alkalmazása mellett figyelembe vesszük a betöltött munkakörök sajátosságait, az alkalmazott hölgyek és urak életkorát, alkatát, szerepét és személyiségét.

A JÓL MEGTERVEZETT ÉS KIVITELEZETT FORMARUHÁZAT

icon_love_185x185
Bizalmat sugároz
icon_graph_185x185
Növeli a termelékenységet
icon_people_185x185
Ösztönzi a munkatársak együttműködését,
a csapatként való gondolkodást
icon_cup_185x185
Sikerre vezet

Izgalmas, egyedi termékek

Termékkínálatunkat azzal a céllal alakítottuk ki, hogy megrendelőink megtalálják a vállalati arculathoz illeszkedő egyedi modelleket és alapanyagokat.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mintadarabjaink egyaránt tartalmazzanak időtálló és folyamatosan megújuló stílusjegyeket.

Scroll to Top