Küttel Kreatív Design
 
 
Ingyenes analízis: állapot- és helyzetfelmérés
Ahhoz, hogy az optimális, a cég imázsát legjobban erősítő, valamint a cégarculathoz legjobban illeszkedő formaruházatot megtervezzük, tapasztalataink alapján a következő lépésekre van szükség:
  1.  Egy személyes beszélgetés során helyzetértékelést végzünk megrendelőnknél.
  2.  A már kialakult kép - hangulat, arculat, a megrendelő elvárásai - alapján egyedi divatterveket készítünk, szín illetve alapanyagmintákkal társítva.
  3.  A tervek illetve alapanyagok kiválasztását követően a kívánt ruhadarabokat bemintázzuk, melyeket később megállapodás szerint egyedi vagy konfekcióméretekben elkészítünk.
  4.  Megrendelőnknek nem csupán egy papírra vetett elképzelés, hanem a legyártott minta alapján, a valós használati környezetében van lehetősége a formaruhát megtekinteni.
Az állapot- és helyzetfelmérés, valamint a tervezés és a bemintázás a gyártatás megrendelése esetén díjmentes!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szolgáltatásaink
 
Kapcsolat
Telefon: +36 20 230 1256
Cím: 1026 Budapest,
         Hidász u. 13.
 
Férfi öltönyök
A férfi öltönyöket legtöbbször viszkóz-poliészter összetételű alapanyagokból készítjük, mivel ezek viselése és kezelhetősége a legoptimálisabb a formaruházattal szemben támasztott követelményeknek. Amennyiben a megrendelő gyapjú illetve gyapjú-poliészter alapanyagból kívánja megrendelni az öltönyöket, úgy természetesen ennek megfelelően készítjük el azokat. A konzervatív fazonok mellett, a megrendelő igényeinek megfelelően egyedi tervezésű modelleket is készítünk!
Női kosztümök
A női kosztümöket legtöbbször viszkóz-poliészter összetételű alapanyagokból készítjük, mivel ezek viselése és kezelhetősége a legoptimálisabb a formaruházattal szemben támasztott követelményeknek. Amennyiben a megrendelő gyapjú illetve gyapjú-poliészter alapanyagból kívánja megrendelni a kosztümöket, úgy természetesen ennek megfelelően készítjük el azokat. A konzervatív fazonok mellett, a megrendelő igényeinek megfelelően egyedi tervezésű modelleket is készítünk!
Férfi ingek
A férfi ingeket a megrendelő igénye szerint 100% pamutból vagy kevert pamut-poliészter összetételű alapanyagokból gyártjuk, esetleg szerezzük be azokat - rövid illetve hosszú ujjú fazonokban.
Női blúzok
A női blúzokat viszkóz, viszkóz-poliészter, pamut illetve pamut-poliészter alapanyagokból gyártjuk a leggyakrabban. Hordhatóság és kezelhetőség szempontjából ezek az alapanyagok a legelterjedtebbek és legmegfelelőbbek. Az általános fazonok mellett igény szerint, egyedi tervezésű modelleket is készítünk!
Felszolgáló öltözet
Felszolgáló öltözetként leggyakrabban mellényeket, nadrágokat, szoknyákat, kötényeket tervezünk és gyártunk. Alapanyagukat tekintve megegyeznek az öltönyöknél, illetve a kosztümöknél felsoroltakkal. Tekintve, hogy a felszolgálóknál a ruházat fokozott igénybevételnek van kitéve, így azokat annak megfelelő technológiával készítjük el.
Promóciós ruházat
Promóciós eseményekre, rendezvényekre speciális, egyedi ruhadarabok tervezését és kivitelezését vállaljuk. A különböző alapanyagok és fazonok kombinációja a megrendelő elképzelései, és a promótálni kívánt termék vagy szolgáltatás image-e alapján készül el. A megvalósult ötleteknek csupán a képzelet szabhat határt!
Ruházati kiegészítők
Nyakkendők, csokornyakkendők, kendők beszerzését vállaljuk az általunk tervezett formákhoz illetve egyedi kérésre is. A nyakkendők, kendők logóval való ellátására is van lehetőség.
 
 
KÜTTEL KREATÍV DESIGN KFT.
Minden, ami formaruha!
További információért hívja a +36 20 230 1256-os telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@formaruha.com e-mail címre!